Rulada din omleta

de Lau in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2015 | 6312 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 200 ml smantana
  • 2-3 linguri faina
  • sare
  • piper
  • masline
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 arddei verde
  • 200 g telemea
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din omleta:

Intr-un bol se bat ouale cu un praf de sare,se adauga smantana,50 g telemea rasa,piper.

Amestecam cu telu adaugand treptat faina,

Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt,

Taiem maslinele,ardei in bucati si adaugam deasupra la compozitie,

Dam tava la cuptorul incalzit cca 20 min.

Cand este gata o rasturnam pe o alta foaie de copt si rulam,lasam cca 5 min dupa care o desfacem si adaugam branza data prin razatoare,rulam din nou si mai lasam cateva minute inainte sa o servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din omleta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Rocsi 1

28.01.2015, 19:56

Corinuta 1

28.01.2015, 21:15

Foarte faina rulada!

Lau 1

29.01.2015, 11:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu cașcaval